Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (4.23 secunde)
Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare. Seful ANI, Horia Georgescu, zis "Horica integritate mica", s-a simtit vexat ca vedeta Antenei 3 l-a comparat cu un omulet din capul caruia incolteste graul.
In 2011, Stephen Paddock a intentat un proces civil impotriva hotelului Cosmpolitan din Las Vegas, unde a alunecat si a cazut, ranindu-se la picior.
In proces, Prefectura Neamt va fi reprezentata de fostul ministru al Justitiei Valeriu Stoica, iar cauza lui Dan Vasile Constantin va fi sustinuta de Antonie Iorgovan si de avocatul Ioan Chelaru, senator PSD de Neamt.
"Consider ca hotararea este foarte tardiva si din cauza asta s-ar putea ca ei sa aiba o sansa la CEDO, pentru ca un proces care dureaza 18 ani in justitia nationala este condamnat de CEDO.
Astfel, singurul proces penal pe rol al lui Adrian Nastase a fost suspendat. In acest dosar, Adrian Nastase este acuzat ca si-ar fi folosit influenta pe vremea cand era presedintele PSD ca sa stranga fonduri pentru campania electorala din 2004.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Ce credeti despre verdictul in acest dosar? ... Am vazut si motivatia la acest proces in care el a fost acuzat si condamnat... ... El se afla momentan in proces, nu are de unde sa se mai retraga, vom vedea la recurs.
Problemele acestora nu s-au terminat insa, deoarece Tribunalul Galati a repus pe rol un proces deschis la cererea Curtii de Conturi pentru prejudicierea clubului cu 16.200 de lei.
Dar anterior acestui dosar (n. ... Si pentru ca situatia este din ce in ce mai complicata, fostii proprietari ai terenurilor, nemultumiti de tergiversarea proceselor, s-au hotarat sa intervina si sa se constituie parte in proces.
La acestea s-ar adauga alte zece milioane de lei, sume care vor fi revendicate intr-un proces separat. ... Potrivit reprezentantilor complexului, in prezent producatorul de agent termic are un proces in desfasurare pentru recuperarea datoriilor certe si exigibile.
De retinut ca lui Adrian Severin nu i s-a acceptat absolut nicio proba - nici desecretizarea unor documente ale SRI si nici efectuarea unor expertize tehnice in cazul inregistrarilor de la dosar. ... A vorbit tot timpul despre facatura acestui proces pe care-l considera politic.
b) pentru a raspunde valului de acuzatii venite din toate partile atat in chestiunea desecretizarii, cat si in chestiunea propriului dosar.
Si anume, de a face o radiografie a cauzelor si mijloacelor prin care un proces mai mult decat normal, teoretic administrat de prevederi legale stricte, s-a transformat intr-o brambureala prin care si-a croit drum manipularea.
Sa fie orele lungi si interminabile pe care le petreci pe holuri in asteptarea desfasurarii unui proces? ... Sau pur si simplu pentru ca un dosar are toate sansele sa treneze in justitie ani buni si asta fara sa ai siguranta ca vei primi un raspuns cinstit?
Sindicatul Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar Constanta intenteaza proces conducerilor unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, acestea fiind si centre contabile, conducerilor unitatilor scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, ca reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii deoarece nu a fost respectata macheta pentru acordarea si calculul sporurilor, conform Legii 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.
In opinia directorului BERD, implementarea cu succes a planului si a tintelor financiare a facut BCR mai puternica si mai atractiva, fapt dovedit de interesul pentru acest proces de privatizare si de numarul mare de ofertanti.
Alexandra Cruceru ) Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cu valori diurne pozitive ce vor ajunge, dupa 1 februarie, pana la 13 grade Celsius in Banat si Crisana, iar precipitatiile vor fi slabe cantitativ si cu probabilitate mai mare de aparitie atat in primele zile din februarie, cat si in cursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 30 ianuarie - 12 februarie 2017, publicata luni.
MOLDOVA In Moldova, vremea calda din primele zile ale intervalului, caracterizata de o medie a temperaturilor maxime de 12 -14 grade si a celor minime de aproximativ 4 grade, va intra intr-un proces de racire incepand cu data de 17 martie, care va continua pana pe data de 19 martie, cand temperaturile nocturne vor fi negative.
Trebuie sa va mai spun ca acest proces a fost deschis de regretatul primar al comunei Corbu, Constantin Mirescu, Dumnezeu sa-l ierte, si, dupa plecarea sa prematura dintre noi, a fost continuat de catre Consiliul Local, reprezentat de catre mine.
Presedintele Traian Basescu a laudat activitatea Serviciului Roman de Informatii, spunand ca acesta se afla intr-un proces masiv de intinerire a personalului.
google-analytics.com